Haaraccessoires♡


Naast de sluier zijn er diverse Haaraccessoires verkrijgbaar om jouw perfecte Trouwlook helemaal compleet te maken. Ook bij het kiezen van een haaraccessoires geldt weer die ene regel blijf bij jezelf! Een hoedje of een kam met grote strass stenen kan echt super mooi staan en je look afmaken maar denk hierbij wel of je hiermee je zelf bent. Ook zul je er rekening mee moeten houden met welke accessoires je nog meer wil dragen. Kies voor het een en hou het ander simpel. Denk ook goed na of het hoofddeksel of haaraccessoire bij je jurk, formaliteit van je huwelijk, je kapsel en het seizoen waarin je trouwt past. Als je jurk gaat passen, pas dan ook je haaraccessoires zo kan je gelijk zien of het aansluit op je gehele Trouwlook. Neem je haaraccessoires ook iedere keer mee als je jurk gaat passen en natuurlijk ook als je voor je proefkapsel en make-up gaat.

Om je een beetje op weg te helpen een keuze te kunnen maken in wel of geen haaraccessoires heb ik hieronder wat wetenswaardigheden op een rijtje gezet, die je hiermee kunnen helpen.

 

Stijlgids Haaraccessoires:

Comb:

Een sierkam, vaak verfraaid met bloemen, kristallen of parels, wordt aan de boven- of zijkant van het hoofd of onder je kapsel gedragen. Een sierkam kan met of zonder een sluier worden gedragen

Backpiece:

Een haarspeld of kam, vaak verfraaid met bloemen of kralen, die aan de achterkant van het hoofd vastgemaakt wordt, de sluier is hier ook aanbevestigd

Tiara:

Een halfronde met juwelen of kralen verfraaide haarband die bovenop je hoofd zit. De Tiara is erg populair bij bruiden en geeft een glamoureus en koninklijk effect.

Crown:

Een kroon, een volledig cirkelvormig hoofddeksel dat op de bovenkant van je hoofd zit en meestal is verfraaid met stenen of kralen

Headband:

Een hoofdband/haarband. Een klassieke look die varieert van eenvoudig tot uitgebreid en is vaak gemaakt van satijn, kant of een stof die bij je jurk past, glad of verfraaid met bloemen of strassstenen.

Hair Ornament Cord:

Een snoer. Een wat langer snoer die over de bovenkant van je hoofd verwekt wordt door je kapsel aan de achterkant. Deze snoeren zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen met bv, parels, steentjes en bloemen.

Juliet Cap:

Een haarband. Deze haarband draag je om je hoofd, eventueel  over je sluier die op je hoofd gedrapeerd is, dus er onder. Vaak verfraaid met bv parels, kralen of stenen. Je kunt een Juliet-cap solo dragen maar ook je sluier er aan vastmaken.

Wreath (or Garland):

Een krans. Op het ogenblik de trend, helemaal bij lente en zomer bruiden. De krans wikkelt zich helemaal om je hoofd en bevatten vaak organische materialen zoals bloemen, groen of twijgjes. Dit hoofddeksel creëert een natuurlijke, romantische look.

Heads:

Een hoedje. Een houdje draag je i.p.v. een sluier. Hoedjes zijn er in diverse modellen en stoffen met of zonder gaas.


Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving, bestellen en de totale collectie. Op alle websites is er de mogelijkheid om de prijzen op euro's te zetten.

Page 1 of 3