• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)
Home ♡ » Archief » De Bruidswinkel

Update 10-01-2020:

Een nieuwjaar betekend ook een nieuwe collectie. Dit geldt ook voor de Bruidsmode. Eenmaal aan de slag ben ik tot de conclusie gekomen dat de Bruidswinkel in een nieuw jasje gestoken moet worden. Dit is best nog een klusje waar een hoop tijd in gaat zitten. Daarnaast gaan de overige dingen gewoon door, de nieuwe Sale, Valentijnsdag acties en de nieuwe Voorjaarsmode. Natuurlijk is de Bruidswinkel gewoon te bekijken maar het kan zijn dat deze niet helemaal meer up to date is, sorry hiervoor.

 

Mocht je op zoek zijn naar iets speciaals of andere vragen hebben dan kun je mij altijd een berichtje sturen@ tassiesproducten@gmail.com ik help je graag.

Trouwen♡

 

Ga jij eerdaags trouwen? Spannend.... en druk. Want bij het voorbereiden van jouw mooiste dag komt nog best veel kijken. Neem eens een kijkje in de Bruidswinkel van Mode & Meer. Hier vindt je alles om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Mega kortingen op Prachtige Trouwjurken, Plus Size Trouwjurken, Positie Trouwjurken, Bruidsschoenen, Bruidsaccessoires, Bruidsmeisjes jurken voor Meisjes en Dames, Gelegenheidskleding en Kostuums voor de Bruidegom en Bruidsjonkers!

 

Laat je inspireren in de Bruidswinkel van Mode & Meer♡

 

Blog Mode & Meer♡

Via de blog Mode & Meer hou ik je op de hoogte van de nieuwste Trouwtrends en aanbiedingen. Ook vindt je hier inspiratie voor jouw Trouwdag, Thema, Trouwjurk en handige tips♡

Neem ook eens een kijkje in de Facebook winkel van Mode & Meer♡

De Bruid♡

Bruidsmeisjes♡

De Bruidegom♡