• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)

Update: 29-06-2019

Sluiers♡

De sluier is nog steeds een van de meest gedragen hoofd accessoires bij een Trouwjurk. Maar welke sluier past nou bij welke jurk en formaliteit en hoe draag je deze sluier dan? Ik heb hieronder een aantal wetenswaardigheden geplaatst die je kunnen helpen bij het uitzoeken van jouw perfecte sluier.

 

Je kan ervoor kiezen om je sluier op te nemen in je totale Trouwlook. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je sluier alleen tijdens het formele gedeelte of voor de foto's te dragen. Kies je voor het laatste ga dan wel voor een kapsel waar je sluier makkelijk in vast gemaakt kan worden en ook makkelijk weer af te doen is zonder dat dit je kapsel beschadigd. Je ziet bv veel losse knotten in de nek of strakke knotten boven op het hoofd waar de sluier d.m.v. een sierkam aanvast gemaakt kan worden. Je zou er nog voor kunnen kiezen om nadat je de sluier af gedaan hebt een tiara, bloemenkrans of een ander hoofdaccessoire te dragen. Overleg met je kaper en probeer het een paar keer uit. Kies een sluier die bij je jurk en de formaliteit van je huwelijk past. Is jouw jurk verfraaid met applicaties ga dan voor een eenvoudige sluier. Heb jij gekozen voor een klasieke jurk zonder verfraaiingen ga dan voor een sluier met hierop verfraaiingen. De Kleur hoeft niet helemaal hetzelfde als je jurk te zijn maar wel in dezelfde lijn tint. 

Lengtegids Sluiers:

Blusher:

Een korte sluier met een enkele laag die je tijdens de ceremonie over je gezicht draagt, en vervolgens weer over het hoofd wordt gedraaid of wordt verwijderd voordat je 'de bruid kust'. Je kunt een blusher solo dragen of met een langere sluier

Flyaway:

Een sluier van meerdere lagen die net niet over de schouders valt. Deze sluier is geschikt voor meer casual looks.

Elbow:

Een sluier die, zoals de naam al aangeeft, qua lengte tot op de elleboog valt, waardoor de gratie van een sluier wordt geboden zonder je jurk te overheersen. Deze stijl is erg populair voor meer casual bruiloften.

Finger Tip:

Deze sluier valt qua lengte tot aan je vingertoppen. Een populaire sluierlengte die een aanvulling is op de meeste bruidsjurken, van zeemeermin tot uitgebreide baljurken.

Waltz or Ballet:

Een lange sluier die qua lengte tussen je knieën en enkels valt, je zult er tijdens het dansen niet op struikelen.

Chapel:

Een lange sluier die qua lengte op de grond valt en geschikt is voor meer formele bruiloften en kledij.

Cathedral:

Een lange, bredere sluier die qua lengte ruim op de grond valt en het effect van een sleep geeft. Deze sluier wordt ook wel de koninklijke sluier genoemd en is de meest formele sluier die er is.

Heb jij een keuze kunnen maken van het model sluier die het beste bij jouw jurk en jouw stijl past? Top! In de webshops van Cocomelody, Dorris Wedding, Milanoo en Simple-Dres, vindt je een zeer groot en betaalbaar assortiment sluiers in verschillende stijlen.

 

Laat je inspireren en stel jouw Trouwlook samen♡

De prijzen op de websites staan in Dollars en zijn makkelijk op Euro te zetten.

Alle producten worden in Nederland geleverd!

Lookbook♡

Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving en de totale collectie!

Page 1 of 28

Klik op de afbeeldingen en profiteer van de kortingen!