Ontdek de ModeTrends Herfst & Winter 20/21 @Trends Blog!

Home ♡ » Archief » De Bruidswinkel » Bruidsmeisjes jurken, Dames

Bruidsmeisjes jurken voor Dames♡

In Nederland zien we nog heel veel Bruiden met schattige "kleine" Bruidsmeisjes die de sleep van de Bruid dragen, voor de Bruid uitlopen en bloemen strooien of de ringen aangeven na het "JA" woord. Net als de Bruid stralen de Bruidsmeisjes in Prachtige jurken en gaan ze mee met het maken van de foto's. In Amerika is het een traditie dat de Bruid op haar Trouwdag bijgestaan wordt door "volwassen"  Bruidsmeisjes, zus(sen), nichtjes of Bff's. Ook in Europa zie je steeds meer Bruiden die hiervoor kiezen. Het is natuurlijk ook heel speciaal als je je speciale dag kan delen met jouw speciale Bruidsmeisjes.

Cocomelody heeft een zeer grote collectie Bruidsmeisjurken voor "volwassen" Bruidsmeisjes, fantastische jurken verkrijbaar waarmee je jouw Trouwstijl extra uniek kan maken. Van romantische ruches, dromerige chiffon of zelfs sexy lovertje en van lange stijlvolle jurken tot hippe korte jurkjes. Genoeg looks die jouw trouwstijl onvergetelijk zullen maken. 

Ben je er nog niet helemaal uit welke Stijl Bruidsmeisjes jurk(en) en/of kleur het beste bij jouw Trouwstijl past? Doe de style finder quiz, klik hiervoor  op de onderstaande banner! 

Kun je niet helemaal beslissen over een look die iedereen flatteert? Veel bruiden vinden dat de beste bruidsmeisjekleding de online convertibele zijn! Deze trendy en veelzijdige jurken kunnen op 10 verschillende manieren worden gedragen, van off-the-shoulder tot halter-top. Ook is het uiterlijk van het lijfje te veranderen en zelfs de lengte van de jurk is aan te passen voor ieder figuur. Het fijne van deze jurken is dat de jurken ook na je trouwdag draagbaar zijn naar andere evenementen. Op deze pagina heb ik hier meer informatie over neergezet. In het filmpje kun je de 10 verschillende manieren van het dragen van de convertible Bruidsmeisjes jurken zien. 

Wat voor jurk je ook kiest, vergeet niet om de perfecte accessoires en schoenen te kiezen. Een mooi paar oorbellen of een ketting kan ook een geweldig bruidsmeisjegift zijn!

 

Laat je inspireren door de prachtige Bruidsmeisjurken en maak jouw Trouwstijl compleet♡

Doe de test en kom er achter welke Bruidsmeisjes jurken bij jouw Trouwstijl past!

Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving, de totale collectie en bestellen.

De prijzen op de website zijn op euro's te zetten en alle items worden in Nederland geleverd.

Spotlight♡

NIEUW!

 

Convertible Bridesmaid Dresses

1 jurk die op 10 verschillende manieren te dragen is!

 

Wil jij je Bruidsmeisjes iets aparts laten dragen maar toch dezelfde stijl? Dan zijn de Convertible Bruidsmeisjesjurken echt een uitkomst.  1 jurk die op 10 verschillendemanieren te dragen is! Ideaal want zo creëer je voor ieder Bruidsmeisje de Stijl jurk die bij haar past. Op dit moment zijn er 15 verschillende Convertible Bruidsmeisjes jurken verkrijgbaar in verschillende Silhouetten en Kleuren.  Klik op de banner voor de totale collectie. In het filmpje hieronder kan je de 10 manieren zien waarop deze Bruidsmeisjes jurken te dragen zijn. 

Laat je inspireren en creëer jouw Trouw Stijl♡ 

Spotlight♡

Lookbook♡

Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving en de totale collectie!

Page 1 of 5

Spotlight♡

De Totale Collectie van Cocomelody♡

Klik op de afbeeldingen en laat je inspireren!

Deze pagina zal z.s.m. worden aangevuld met nog meer Bruidsmeisjes jurken voor Dames!