• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)
Home ♡ » Archief » De Bruidswinkel » Trouwjurken » Positie Trouwjurken


Positie Trouwjurken♡

Trouwjurken voor de Zwangere Bruid to Be!

 

Trouwen als je zwanger bent was vroeger echt een taboe maar tegenwoordig heel normaal. Misschien was het niet helemaal je planning maar eigenlijk is het heel bijzonder. Je geeft elkaar het “JA" woord op jullie Trouwdag en dan is het heel bijzonder dat jullie geluk ook nog eens gezegend wordt met een liefdes baby, dat maakt jullie grote dag extra speciaal! 

 

Nu nog het vinden van DE Ultieme Trouwjurk. Meestal gaat De Bruid to Be al ver van te voren op zoek naar haar droomjurk. Als je zwanger bent moet je er wel rekening mee houden dat niet alleen je buik maar ook je borsten nog flink zullen groeien. Als je ervoor kiest om in een Bruidswinkel je Trouwjurk te kopen dan kan de coupeuse deze, soms tegen extra kosten, tot op het laatste moment nog aanpassen. Bestel je je Trouwjurk online, wat echt een stuk goedkoper is, dan kan je het beste je jurk niet al te vroeg bestellen, hou wel rekening met de levertijden. 

 

Positie Trouwjurken zijn niet al te makkelijk te vinden. Maar Dorris Wedding heeft online een ruime keuze aan prachtige en zeer betaalbare Positie Trouwjurken! De Positie Trouwjurken zijn in diverse Silhouetten, Stijlen, Kleuren en Maten verkrijgbaar. Het fijne van een “echte" Positie Trouwjurk is dat deze jurken speciaal ontworpen zijn voor de zwangere Bruid, niet omhoog kruipt en je buik prachtig accentueert.

Je zou ook kunnen gaan voor een “gewone" Trouwjurk. Geschikte Silhouetten Trouwjurken voor als je zwanger bent zijn de A-Lijn en Empire Silhouetten. Deze Silhouetten knellen niet rond je buik en zijn gemaakt van lekkere soepele stoffen. Natuurlijk kun je ook voor b.v. een Zeemeermin Silhouet gaan. Dit Shilouet zit strak strak om het lijf, wat je buik accentueert, zorg er dan wel voor dat er veel stretch in de jurk zit.

 

Laat je inspireren door de prachtige Positie Trouwjurken Dorris Wedding♡

Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving, de totale collectie en bestellen!

Alle artikelen worden in Nederland geleverd!

Lookbook♡

Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving en de Totale Collectie!

Page 1 of 6