Pumps

Bij pumps denken we meestal aan hoge hakken, zere voeten en de hele avond zitten. Nou met de SOCOFY Pumps is dit verleden tijd. Deze pumps dragen comfortabel met een wat lager blokhakje zodat je stabiel loopt en staat. Pumps kun je bijna bij alles dragen, super elegant en feestelijk voor onder een Maxi-Dress, Mini of Midi Dress, of Juimpsuit. Maar pumps kan je ook zeker dragen onder een jeans, dit geeft een stoere en elegante uitstraling.

De SOCOFY Pumps zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. De details op de Pumps zijn met de hand gemaakt waardoor ieder paar uniek is. 

Spotlight♡

 SOCOFY Printing Hollow Out Pattern Mid Heel Leather Pumps

Regulier € 92,25

Nu: € 49,28

SOCOFY Vintage Printing Pattern Mid Heel Leather Pumps

Regulier € 139,10

Nu: € 64,02

SOCOFY Bohemian Hand Painted Cow Leather Floral Mid Heel Pumps

Regulier € 104,08

Nu: € 54,12

SOCOFY Retro Jacquard Splicing Pattern Mid Heel Leather Pumps

Regulier € 129,60

Nu: € 57,38

SOCOFY Vintage Genuine Leather Colorful Floral Zipper

Regulier € 128,21

Nu: € 60,00

Socofy SOCOFY Retro Style Printing Pattern Leather Pumps

Regulier € 139,11

Nu: € 52,69

Klik op de afbeeldingen voor de volledige productomschrijving, bestellen en de totale collectie.


SOCOFY Damesschoenen, modieus en comfortabel! 

 
Maak jouw Bohemian Style helemaal af met de unieke SOCOFY Schoenen. Klik op de afbeelding en laat je inspireren! 
 

Algemene informatie

De SOCOFY Schoenen worden aangeboden door Newchic. Naast schoenen biedt Newchic alles voor het creëren van jouw Bohemian Style. Hieronder heb ik wat informatie m.b.t. levering, retour en betaling aangegeven. De volledige informatie kun je vinden op de website van Newchic. Klik op 1 van deze linken of de onderstaande afbeeldingen. Klik op het raster links bovenin de website en er verschijnt aan de linker kant een menu. Hier kan je de pagina ook op euro's zetten. Onderaan zie je Help Centrum staan. Klik hierop en je vindt alle informatie. Ook kun je gebruik maken van het chat centrum voor eventuele vragen.

 

Ik promoot de producten van Newchic en ben een tussen persoon. Voor vragen of hulp kan je mij altijd een berichtje sturen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de bestellingen op het moment dat je een bestelling plaats gelden de regels en voorwaarden zoals beschreven op de website van Newchic. Voor vragen over je bestelling en alle overige vragen etc. m.b.t. levertijd, retouren, producten, betalingen etc. kun je contact opnemen met Newchic.


De Maxi-Dress de ultieme Musthave voor deze Zomer! Welke soorten Maxi-Dresses zijn er? In welke Maxi-Dress komt jouw figuur het mooiste uit? Lees er alles over in de Blog van Mode en Meer♡

Boho, de Trend van de Lente/Zomer 2019! Lees er alles over in de Blog van Mode & Meer♡

Bohemian Style met de basis kleur wit. Laat je inspireren en lees er alles over in de Blog van Mode & Meer♡