Ontdek de ModeTrends Herfst & Winter 20/21 @Trends Blog!

Home ♡ » Informatie & Contact

Hoi,

 

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Natasja, klik hier voor mijn facebook profiel. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een super mooie dochter, ik ben werkzaam als Officemanger. 

 

Mijn grote passie is Mode! Mijn grote droom is om een eigen winkel of webshop te hebben, helaas heb ik hier nu nog de middelen niet voor maar toch blijft dit kriebelen. Na lang zoeken naar mogelijkheden om toch een eigen bedrijf op te starten ben ik in contact gekomen met de mogelijkheden van Multi Level Marketing, wat dat precies inhoudt kun je hier lezen. Het MLM concept biedt de mogelijkheid om een eigen bedrijf op te starten zonder flinke investeringen en voorraden aan huis. Ik werk samen met verschillende bedrijven en promoot hun producten, ik ben dus een tussenpersoon.

Het voordeel voor de klant is dat MLM bedrijven geen geld aan dure reclame campagnes uit hoeven te geven en zo de prijzen van de artikelen super laag kunnen houden.  Hier vind je de bedrijven waarmee ik samen werk. Klik op de afbeeldingen en je wordt doorgelinkt naar het betreffende bedrijf. Ik werk alleen samen met bedrijven die hun producten in Nederland kunnen leveren en waar de betaal mogelijkheid Euro is. Je kan deze webshops vergelijken met bv wehkamp etc. Op het moment dat je een bestelling plaats gelden de voorwaarden van; bestellen, leveren, betalen, retourneren, avg etc. van de betreffende aanbieder, ik ben hier dus niet verantwoordelijk voor. Deze voorwaarden vindt je op de websites van de aanbieders.

 

Ik promoot de producten op mijn website en Social Media en Ik help je graag om mee te denken of mee te zoeken naar jouw product, maat etc.

 

Mocht je nog vragen hebben kan je mij altijd een berichtje sturen!

 

Groetjes Natasja

Mode & Meer

 

Door dat de aanbiedingen dagelijks veranderen kan het zijn dat de prijs anders is dan op Mode & Meer vermeldt is.

 

Volg Mode & Meer op:

 

Openingstijden:

De websites van de aanbieders zijn 24/7 open!

Op de onderstaande tijden ben ik bereikbaar:
maandag t/m donderdag: 17.30 uur tot 21.00 uur
vrijdag t/m zondag:           09.00 uur t/m 21.00 uur

*maandag t/m donderdag ben ik tussen 08.00-17.00 uur beperkt bereikbaar!