Home ♡ » Mode ♡ » Passion for Fashion
Zo shop je jouw tas!

Tassen zijn niet meer weg te denken uit het mode beeld. Natuurlijk is een tas bedoeld om je spullen in mee te nemen maar tegenwoordig ook de kers op de taart om je outfit compleet te maken. Het shoppen van een tas is makkelijk, er is zoveel aanbod. Maar wist je dat een tas toch een bepaald beeld van je outfit en je lichaam bepaald? Daarom heb ik even wat tips op een rijtje gezet voor het aanschaffen van jouw perfecte tas!♡ Om je te inspireren een kleine selectie uit het grote aanbod tassen in de topkleuren van het voorjaar/zomer 2019! ♡

Oranje, de topkleur voorjaar/zomer 2019!


Oranje tinten zijn de topkleur van het aankomende voorjaar/zomer! Laat je inspireren door deze nieuwe, warme kleur waarbij Living Coral uitgeroep is tot de topkleur van aankomend seizoen. Door de nieuwste trends en de 12 topkleuren krijg je helemaal de lentekriebels! 


Living Coral, de kleur van het voorjaar/zomer 2019!

 

Een mooie warme zomerse kleur met een gouden ondertoon. De koraaltint symboliseert volgens Pantone  "optimisme en vreugde". Ideaal te combineren met de neutrale basiskleuren en geeft een romatische en chique uitstraling.

Hieronder een aantal super trendy items om je te inspireren. Tip: nu op heel veel items flinke kortingen in de Sale! Check ook de andere topkleuren voor het aankomende seizoen, shop nu voordelig in de sale en je hebt als een van de eerste de trendy nieuwste voorjaaroutfit!

Fashionmia.com

Fashion shoes, discount, deals, trends


Shop for women's street style at SHEIN

Poncho's♡

Dit item is te vinden onder het tabblad Wrap-up Knitwear

 

De Poncho's zijn weer helemaal terug! Lekker warm en op veel manieren te combineren. Bij koude dagen lekker warm voor over je jas of voor in de auto want ze dragen lekker comfortabel. Ook wordt de poncho steeds meer gebruikt voor het creëren van een elegante, stijlvolle vrouwelijke look. Hou je onderkleding basic, bv: een coltrui met een stoere jeans en daarover een poncho in jouw stijl of bv een blouse met rok met daarover een poncho. 


Shop SHEIN for the latest in Fall and Winter Fashions

Trend: Luipaard print met zwart♡

Dit item is te vinden onder het tabblad Jacket & Coats

Dit item is te vinden onder het tabblad Jacket & Coats

Wow, I ❤ IT!

Een van de mode trends van dit seizoen is de Luipaard print gecombineerd met zwart. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er echt geen voorstander van was. Als de mode goeroes mij een paar jaar geleden hadden gezegd dat dit een mode trend zou worden dan had ik er echt hard om gelachen, je zag eigenlijk alleen maar hele opvallende creaties met een luipaard printje en dat is echt niets voor mij. Vorig jaar zag ik de luipaard printjes toch steeds meer in de winkels hangen maar echt enthousiast en overtuigd was ik er nog niet over. Dit is misschien ook wel iets wat bij mij hoort hoor, ik moet altijd even wennen aan de nieuwe mode look en kleuren en ik ben niet echt van een opvallende look maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. De zomer collectie was al lang in de sale en de warme dagen bleven aanhouden, ik was nog niet met de nieuwe herfst/winter collectie en trends bezig maar.......daar stond hij, te pronken in de etalage, een tas met jawel een luipaard print. Nee, dat kan toch niet, ik en een luipaard print? Maar hoe vaker ik langs die etalage liep, hoe mooier dat tasje werd, het leek wel of het riep, koop mij! En ja, uiteindelijk heb ik het toch gekocht en dat was het begin. Ik ben overstag, ik hou van de luipaard look. Het is ook eindeloos te combineren bv met zwart voor een chique, elegante look maar ook in combinatie met een stoere jeans voor een stoere, zelfverzekerde vrouwelijke look. Helemaal trendy op dit moment zijn de luipaard jassen van nep bont hierin zet je jezelf neer als een echte diva, de jassen zijn ook lekker zacht en warm. Dus conclusie; de luipaard print, een mode trend van dit seizoen en zo 2019!

Dit item is te vinden onder het tabblad Special Occasion & Party Wear

Dit item is te vinden onder het tabblad Skirts

Dit item is te vinden onder het tabblad Evening bags

Dit item is te vinden onder het tabblad High Heels