Home ♡ » Mode ♡ » TIP! De 12 mode topkleuren voorjaar/zomer 2019!


De 12 Mode kleuren voorjaar/zomer 2019!♡


Pantone heeft de 12 nieuwe  mode topkleuren voor het voorjaar/zomer van 2019 bekend gemaakt. Prachtige warme, felle en vrolijke kleuren waarbij oranje en rode tinten overheersen. Living Coral is de kleur van dit seizoen, een echte zomerse kleur met een gouden ondertoon die overeen komt met de kleur van levend koraal. Ook andere oranje tinten doen het dit seizoen goed., "Fiest"‘, een passievolle oranjekleur, en "‘Kurkuma", een pittige oranjegele kleur. Ook de geeltinten liggen tegen oranje aan. "Aspen Gold", een rijke kleur geel met een gouden ondertoon en "Mango Mojito",  een warme tropische kleur. De prachtige diep rode kleur  "Jester Red", is intens, rijk en vol van kleur. Verder zijn er veel felle tinten, op roze na zal je weinig pastel tinten zien. Blauw zal je ook niet veel terug vinden maar "Prinssenblauw" daarin tegen is de nieuwe modekleur die prachtig te combineren is met wit.  De natuurlijke tinten weer helemaal terug waarbij de "Toffee", bruine kleur en "Terrarium Mos", groene kleur de trends zijn en super goed te combineren met de topkleuren van dit seizoen♡


De 4 Neutrale Mode kleuren

de basiskleuren waarmee de topkleuren gecombineerd kunnen worden:


De 12 topkleuren voorjaar/zomer 2019!:


Living Coral, de kleur van het voorjaar/zomer 2019!

Een mooie warme zomerse kleur met een gouden ondertoon. De koraaltint symboliseert volgens Pantone  "optimisme en vreugde". Ideaal te combineren met de neutrale basiskleuren en geeft een romatische en chique uitstraling.


Kurkuma

Een warm diepe vrolijke oranje kleur die je meevoert naar zomerse oorden.Mango Mojito

Een natuurlijke vrolijke zomerse goed gele oranje kleur, een echte trendy voorjaarsint.


Aspen Gold

Een zonnige, vrolijke kleur geel. Super om te combineren met de kleuren Princess Blue, Pepper Stem of Pink Peacock.


Fiesta

Zomers rood en fris waarin je energie, passie en opgetogenheid in uitstraalt. Mooi om te combineren met de natuurlijke creme tint. 


Jester Red

Een intense, warme, diepe en elegante kleur . 


Sweet Lilac

Een subtiele en zachte roze kleur met een vleugje lavendel. Een prachtige kleur die super goed bij de lente past. Pink Peacock

Een prachtige pittige en theatrale kleur, een echte eyecatcher


Princess Blue

Prinsessen blauw, vol elegantie en gratie. Een dominante kleur wat een goed zomers alternatief voor zwart is. Super om te combineren met wit. 


Terrarium Mos

Een prachtige natuurlijke kleur. Super te combineren met toffee.  


Pepper Stem

Het beste te beschrijven al een spicey natuurlijke kleur. Een exotische kleur groen waarin je plezier en kracht uit straalt.


Toffee

Bruin is helemaal terug ! Super goed te combineren met de andere modekleuren voor een chique maar ook hippe look.  

Ieder voorjaar en zomer hebben we weer behoefte aan nieuwe kleuren en trends.  Laat je inspireren door de nieuwe topkleuren. Combineer de topkleuren met de basiskleuren, van basic unie, elegant klassiek, trendy hip tot extravert uitbundig. Jouw style in de juiste combinatie topkkleur en basiskleur zorgt voor originaliteit en jouw unieke outfit. De Trends voor het seizoen is  mix & match van basic outfits tot opvallende combinaties. Neem eens een kijkje op Mode & Meer en stel jouw lente outfit samen!

Tip: Shop je items nu heel voordelig in de SALE!