Home ♡ » Mode ♡ » Yesstyle


YesStyle is de eerste online retailer die wereldwijd een breed scala aan beauty-, Dames, Heren en Kinder mode- en lifestyleproducten uit Azië distribueert via hun website YesStyle.com. Elk seizoen biedt YesStyle klanten de nieuwste trends, samen met duizenden items van merken in Azië. YesStyle.com vertegenwoordigt nu het beste platform voor merken in Azië om contact te leggen met klanten over de hele wereld.

Missie YesStyle:
"Om klanten een opwindende winkelervaring, superieure service en een fijne selectie betaalbare, hoogwaardige beauty-, mode- en lifestyleproducten te bieden."

YesStyle brengt de nieuwste modetrends naar klanten over de hele wereld. De YesStyle.com-website werd gelanceerd in juli 2006 en maakt gebruik van het beproefde e-commerceplatform en de technologie van YesAsia.com om klanten een spannende en unieke bestemming te bieden voor beauty-, mode- en lifestyleproducten. Met slechts een paar klikken of veegbewegingen zorgen shoppers ervoor dat een grote verscheidenheid aan artikelen rechtstreeks aan hun deur wordt afgeleverd.

Momenteel biedt YesStyle een selectie van producten, waaronder mode, schoonheid, schoenen, tassen, modeaccessoires, sieraden voor dames en heren. In de toekomst verwachten we onze productselectie verder uit te breiden.