Home ♡ » Pure Collectie

Klik hier voor 30% korting op je bestelling en spaar voor extra's!Elegantie en moderniteit!

Een super grote collectie met fantastisch samengesteld geuren en uniek kwaliteit!

 

Een zeer groot assortiment van unieke geuren voor HAAR en HEM.

Bevat 20% geurconcentraat en is verkrijgbaar in 50 of 30ml. 

De geurconcentraten worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft FM de mogelijkheid dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven.

 

In vergelijking met de bekende merken zijn de Pure parfums echt belachelijk goedkoop!:

Prijs in de Catalogus € 20,35
Prijs voor Partners € 14,25


Hoe dat kan?: Klik hier voor meer informatie!

--> Hoe weet je welk nummer welke geur is?:
Stuur mij een berichtje of een email dan stuur ik je de volledige Parfumlijst!

Zoek op de Parfumlijst je favoriete geur, dan het nummer van de Pure Royal en bestel

Sample/Tester bestellen? Klik hier!


Spreken is zilver en zwijgen....geur!

Parfums zeggen meer dan duizend woorden. Wat wil je dat het over jou zegt?

Van nature zijn vrouwen wispelturig en zijn zij continue op zoek naar inspirerende en facinerende  ervaringen. Dat is waarom FM enkele geuren ontwikkeld heeft die een bron zijn aan unieke ervaringen. Wees trendy en ondek de nieuwe voortreffelijke geuren!

De Pure Collectie is de grootste parfum  collectie van FM World.

FM World biedt in de webshop op dit moment de onderstaande aantallen fragances aan:: 

Dames: Pure: 124, Pheromone: 28 en Intens: 33!

Heren: Pure: 65, Pheromone: 17 en Intens: 18!

Dit is teveel om op deze website te plaatsen. Daarom hieronder 2 voorbeelden van Dames: Nr. 01 en Heren: Nr. 477.  Voor alle andere fragances verwijs ik je door naar de webshop van FM World, klik links boven in op de afbeelding met de PURE Parfums. Je wordt doorgelinkt naar de parfum paginga. Selecteer links, de gewenste parfum en je krijgt het totale assortiment te zien, klik op de tekst onder de afbeelding van de parfum voor meer informatie en/of bestellen!Pure 01:  koud en warm tegelijk!


Geurnoten:
Topnoten: citroen, thee, cranberry
Hartnoten: jasmijn, pioen, waterlelie
Basisnoten: houtnoten, patchoul

 

Female fragrance 50ml

 

Prijs in de Catalogus € 19,90

Prijs voor Partners € 13,90

code: 100001

Pure 477:  verslavend, prikkelend 

 

Geurnoten:
Topnoten: peper, bergamot, elemihars
Hartnoten: droog hout, labdanum
Basisnoten: muskus, vetiver, guaiac

 

Male fragrance 50ml

 

Prijs in de Catalogus € 19,90
Prijs voor Partners € 13,90

code: 100477


Een gewedige geur is als een handtekening voor de overtuigende en opgewekte man. Het defineert zijn ego, benadrukt karaktereigenschappen en laat je persoonlijkheid naar voren komen. Het is even belangrijk voor het totaalplaatje als een op maat gemaakt pak. Kies de parfum die aansluit bij je persoonlijkheid en het succes zal je volgen.Geurnoten Pure Dames:

BLOEMIG: vrouwelijk en beeldschoon

Dit is de meest uitgebreide familie van geuren, dus neem de tijd en experimenteer met onze parfums! Het romantische, zelfverzekerde en sensuele karakter van deze parfums is gecreëerd om je vrouwelijkheid te benadrukken!

OOSTERS: sterk, ongetemd

Geuren met diepe wortels in het Verre Oosten. Een vleugje roept beelden op van exotische reizen, mysterieuze plaatsen en intrigerende taferelen. Een perfecte match voor de dappere, sensuele vrouw

CITRUS: vrolijk en verkwikkend

Ben jij de gezelligheid zelve? Die optimistische, bruisende en energieke persoonlijkheid? Je geniet van vrijheid, gemak én comfort in elke situatie? Citrusgeuren geven je energie en benadrukken je temperament. Citroen is een opfrisser voor je humeur!

CHYPRE: onweerstaanbaar verleidelijk

De Chypre-familie van geuren roept een beeld op van weelderige zijdezachte verfijndheid . Ze zijn een geweldige match voor sterke, intrigerende en sensuele vrouwen. Een vleugje chypre geeft je moed.


Geurnoten Pure Heren:

WATER, verkoelend en inspirerend.

Geïnspireerd op een verfrissend briesje, een avontuurlijke vakantie en de zwoele zomerregen. Eenvoudig, modern, vrolijk en vooral casual. Uitstekend wanneer je snakt naar het brede gevoel van vrijheid

OOSTERS: sterk, schitterend

Zeer intens, krachtig, uitdagend, voor een grenzeloze fantasie. Perfecte geurnoten voor speciale gelegenheden in de herfst- en winterdagen. Geuren gemaakt voor de zelfverzekerde man

HOUTIG: stijlvol en modieus

Romantische, mysterieuze, warme en adelijke houtachtige aroma’s verhogen het vertrouwen in je eigen mogelijkheden. Val op met een harsachtig aroma uit het bos. Composities gewijd aan de elegante man.

CHYPRE:  sensueel, aangrijpend

Gedurfde, sterke, stijlvolle en elegante geuren. Aanwezige maar frisse geuren die je lang zullen bijblijven.

CITRUS:  fris en stimulerend

Licht, verfrissend en vitaliserend. Een bruisende geur ontwikkeld voor de man die van het leven houdt en jong van geest is. Geef je over aan het gevoel van rust en ontspanning.

VAREN:  verleidelijk, mannelijk

Ontworpen voor mannen die zich verbonden voelen met het klassieke, mannelijke rolmodel. Deze composities benadrukken de professionaliteit en stijl van een volwassen, rijpe man.


Pheromone hebben een krachtig effect, ze kunnen je sex-appeal verhogen en helpen om de aandacht te trekken. Gecombineerd met een geweldige geur, laten ze je opvallen tussen alle andere mensen. Ontdek de sensuele Pheromone geuren en wordt een meester in verleiding. 

Ben je op zoek naar de finishing touch van de outfit voor je droomdate?  Ga voor PHEROMONE!

Je zal niet vergeten worden. Met deze parfums kan er geen twijfel meer bestaan! Feromonen zijn geurloze stoffen die zijn toegevoegd aan ons parfum om hun stimulerend effect te vergroten. Feromonen zijn het geheime wapen, met de missie om je aantrekkingskracht en zelfvertrouwen een duwtje in de rug te geven. Verleiding is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Deze collectie bestaat op dit moment uit 28 Dames en 17 Heren fregrances! Meer informatie vindt je op de webshop van FM World! Een geur die blijft! Plezier dat niet vervaagt.

Krachtige ervaringen die elk uur intensiever worden. Geniet van onze INTENSE GEUREN tot wel 30% geurconcentraat. Ze zijn bovendien in 50ml verkrijgbaar maar ook in een klein 30ml flesje. Op deze manier kan je je parfum overal mee naar toe nemen!

Dus ben jij op zoek naar een langdurige geur die je bijblijft? GA VOOR INTENSE! Geniet van je favoriete geur voor een ongelooflijk lange tijd! Tot wel 30% geur!

Deze collectie bestaat op dit moment uit 33 Dames en 18 Heren fregrances! Meer informatie vindt je op de webshop van FM World!


ATOMIZER PARFUM

Vanaf nu kan je favoriete parfum voor altijd bij je zijn, zelfs met weinig baggageruimte! Comfortabel en stijlvol. De verstuiver met glazen navulling houdt je favoriete geur veilig tijdens het reizen. In een elegante matte aluminium container.

8 ml, Hoogte: 9,5 cm, verkrijgbaar in de kleuren: bruin, goud, zwart, rood, blauw en zilver!

Prijs in de Catalogus € 8,50
Prijs voor Partners € 6,00

Bestellen? klik hier en je wordt doorgelinkt naar de pagina Royal Pure, je vindt de Atomizer Parfum onderaan deze pagina!


Klik op de onderstaande afbeelding voor het downloaden van de product Catalogus No29!