Home ♡ » Parfums ♡ » Meer kado tips: Parfums

Klik hier voor 30% korting op je bestelling en spaar voor extra's!
Jouw Parfum hoeft echt niet duur te zijn!

FM World heeft een zeer groot assortiment (echte) parfums die in vergelijking met de bekende merken belachelijk goedkoop zijn!: De parfums zijn verkrijgbaar in de collecties: Pure Royal, Pure, Luxury en Utique, ongetwijfeld zal ook jouw favoriete parfum hier tussen staan! En met de naderende feestdagen zal je hier ook zeker inspiratie op doen voor een heerlijk, geurend en zeer betaalbaar kado!

Een parfum uit de Pure collectie is al verkrijgbaar voor € 19,90. En weet je, je kan ook nog gebruik maken van 30% korting, dan kost de parfum nog maar € 13,90!

Hoe dat kan?: Klik hier voor meer informatie!Een geur is zeer persoonlijk, waar je ook gaat, je neemt een geur met je mee en je geur blijft achter als je vertrekt. Je parfum moet je daarom speciaal laten voelen en je zelfvertrouwen geven!


Dit doen geuren met ons:


Een lekkere geur:

 • maakt je ontspannen en geeft je een fijn gevoel
 • brengt mooie herinneringen terug
 • maakt je vrolijk,
 • laat je vlinders in je buik voelen

Een vieze geur

 • maakt je gespannen en misselijk,
 • brengt minder leuke herinneringen terug,
 • maakt je chagrijnig
 • laat je afknappen  

Geuren hebben dagelijks onbewust veel impact op ons en het is dan ook ongelooflijk wat dit met ons doet. ik denk dat jij je ook prettiger voelt in een ruimte waar het lekker fris ruikt dan in een ruimte waar het stinkt. Zelfs op aantrekkingskracht naar een ander heeft een geur invloed, denk maar eens aan een man of vrouw die naar zweet ruikt of een man of vrouw die een heerlijk geur van parfum om zich heen heeft, maar het blijft de vraag of jij het net zo lekker of vies vindt ruiken als ik. Bij een parfum werkt dit precies hetzelfde, een parfum reageert op iedere huid anders en ruikt dus ook bij iedereen anders. Een geur kiezen kan soms erg lastig zijn. Maar wanneer je dit goed doet, is het een investering en kan het een visitekaartje van je worden! Een parfum vertelt dan ook veel over je persoonlijkheid en karakter. Hou er altijd rekening mee dat parfum op elke huid anders reageert. Dit heeft te maken met de leeftijd en de zuurtegraat van de huid en het huidtype. Ook als je lichaam veel last heeft van hormonen b.v. tijdens de zwangerschap reageren we anders op parfum. Daarom zijn geuren ook zeer persoonlijk, waar je ook gaat, je neemt een geur met je mee en je geur blijft ook daar nadat je vertrekt. Je parfum moet je daarom speciaal laten voelen en je zelfvertrouwen geven. Stap in de magische wereld van parfum en vind die unieke geur die bij jou past! In de 4 grote collecties, Pure Royal, Pure, Luxury en Utique met fantastisch samengestelde geuren, zal jij ook ongetwijfeld jouw geur vinden. En weet je wat nou zo fijn is? De parfums zijn ook zeer betaalbaar!

 

Hoe dit kan? Kijk voor meer informatie op uitleg Pure Royal en/of op uitleg Pure.


Wist je dat?:

 • Het brein 10.000 geuren kan verwerken.
 • Het reukorgaan is het is ons gevoeligste zintuig, geuren worden met een accuraatheid van 65%, onthouden, zelfs na één jaar!
 • Een geur speelt een belangrijke rol in aantrekkingskracht. Tijdens een onderzoek is aan diverse vrouwen de vraag gesteld mannen aan de hand van een foto en de geur van hun t-shirt te beoordelen, de aantrekkelijkste mannen die te zien waren op de foto's scoorden ook het hoogste op de
  geurtest.
 • De neuzen van mannen zijn groter dan die van vrouwen. Dit komt omdat mannen meer spiermassa nodig hebben en spiermassa wordt gevoed door zuurstof.
 • Elke 4 weken ruik je als nieuw, de geurcellen in onze neus worden om de 28 dagen vernieuwd zodat geuren nieuw en fris ruiken.
 • Ons geur zintuig wordt als eerste ontwikkeld, zelfs voor de geboorte is het reukorgaan al gevormd en functioneert het al.
 • Je reuk is sterker na het sporten, dit komt doordat de neusholte vochtiger is.