Home ♡ » Stories, Trends, Inspiratie & Tips » De Bohemian Bruiloft♡

De Bohemian Bruiloft♡

Gepubliceerd op 16 februari 2019 10:45

De Bohemian Bruiloft♡

Ben jij een Lente of Zomer bruid to be? Trouw in Bohemian stijl!

Trouwen op het strand, in een weiland, in een bos of tent heeft iets super romantisch. Wil je niet te veel poespas maar juist de romantische sfeer terug laten komen op jouw speciale dag? Denk dan eens na over de Boho stijl. De Bohemian stijl is erg populair. Dit is ook niet zo gek want alles in deze stijl is super romantisch en staat voor een onbezorgd leven dicht bij de natuur. 

Laat je inspireren door de Boho Stijl♡

Wat is Bohemian eigenlijk?

Bohemian, afgekort Boho, is de oude benaming voor de levensstijl van zigeuners in Frankrijk. Er werd namelijk gedacht dat zij afkomstig waren uit de Bohemen in Tsjechië. Na de Franse Revolutie gingen ook de gewone burgers in deze stijl leven. Ze werden geen zigeuners, maar leefden zonder wetten en regels. Deze onbezorgde levensstijl was erg aantrekkelijk ook in en kwam ook Europa, de hippies in de ’50 en ’60 jaren. Een Bohemian bruiloft stijl straalt dus de sfeer van rust, vrijheid en vriendelijkheid uit.

De Bohemian Trouwjurk

De Boho Trouwjurk is een los, zwierig model dat vooral erg comfortabel draagt. De jurk valt soepel en wordt gekenmerkt door de typische vintage stijl die de romantische uitstraling geeft. Dus geen jurken met veel lagen of enorme wijde rokken met hieronder een hoepel. De jurken zijn vooral eenvoudig met mooie lage ruggen, kant en gehaakte elementen. De perfect Boho Trouwjurk is niet spierwit, maar crèmekleurig, ecru, peach of champagne.

Nog veel meer Trouwjurken vindt je in de Bruidswinkel♡

De Bohemian Trouwschoenen

Wat heel fijn is bij de Boho stijl is dat je voor stoere schoenen en zelfs platte sandalen kan gaan. Dit is natuurlijk ideaal voor als je bv op het strand of op gras je ceremonie houdt. Als je voor open schoenen kiest zorg er dan wel voor dat je naar de pedicure bent geweest en dat je teen nagels mooi gelakt zijn.

Nog veel meer Trouwschoenen vindt je in de Bruidswinkel en bij Shoespie♡

Het Bohemian Kapsel

Een Boho kapsel is losjes en geeft een perfecte nonchalante uitstraling. In veel Boho kapsels komen vaak de grove krullen/slagen en bij haar wat opgestoken is losse plukjes terug. Lang haar is prachtig om los te dragen. Ook zie je veel kapsels met bv alleen de zijkanten naar achter, grove losse knotten of nonchalante dikke zij vlechten.

De Bohemian Haaraccessoires

De echte Boho Bruid kiest voor een Boho bruidskapsel met veel bloemen accessoires! Van bloemenkransen tot haarbanden en kammen. Ook veertjes, kraaltjes, kroontjes en hoeden niets is te veel. Bij een Boho kapsel mag het haar opvallen, dus de haaraccessoires ook.

Nog veel meer Haaraccessoires vindt je in de Bruidswinkel♡

De Bohemian Bruidsmake-up

De Boho Bruidsmake-up is heel natuurlijk. Aarde tinten, gebronsde huid en wat lichte highlighter zijn de basis ingrediënten. Bij de Boho Bruidsmake-up is minder juist het mooist, dus hou je make-up in de natuurlijke look

Alles voor een mooie Boho Bruidsmake-up vindt je op de pagina Make-up♡

De Bohemian Sieraden

Sieraden passen goed bij de Boho stijl. Als je voor veel bloemen accessoires kiest, hou de rest van je sieraden dan simpel. Sowieso is de Boho stijl niet de stijl om te overdrijven met veel of opvallende sieraden. Leuke enkelbandje, teenringen of bv een mooie slavenarmband maken de Boho look af.

Het Bohemian Trouwboeket

Wie Boho denkt, denkt aan bloemen! Op een Boho bruiloft mogen bloemen echt niet ontbreken. De regel is dit keer niet minder is meer, maar juist meer is minder! Een super groot bruidsboeket is het  perfecte boeket voor de Boho Bruid. Ga bv voor warme kleuren zoals roze en rood of voor pastelkleuren zoals lavendel, alles mag en alles kan. Wissel af met voldoende groen voor een heerlijke, landelijke sfeer

De Bohemian Decoraties

Boho decoraties hebben een antieke look. Ook hier komen de bloemen en de romantische Boho stijl weer in terug. Er wordt vooral gekozen voor lekker veel en opvallende landelijke en vintage items.

De Bohemian Trouwlocatie

De Boho stijl heeft niet alleen een hekel aan stijfheid en formele regels, maar ook aan een saaie binnenlocatie. Er wordt vaak gekozen voor een bruiloft in de natuur. Een afgehuurd weiland met een flinke partytent, een bosgebied of op of aan het strand zijn ideale locaties. Een oude boerderij is een geweldige locatie om het bruiloftsfeest te vieren. Trouw je in de kerk? Ga voor een romantisch klein dorpskerkje.

In de Bruidswinkel vindt je nog veel meer zeer betaalbare Trouwjurken, Trouwschoenen en Bruidsaccessoires. Ook vindt je hier prachtige jurken voor de Bruidsmeisjes en de Gasten.  

 

Laat je inspireren en stel jouw droom Trouwlook samen in de Bruidswinkel van Mode en Meer♡


Beautiful Wedding Shoes For You! Free Shipping, Shop Now!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.