We Love Denim!

 Het robuuste materiaal van de vroegere werkbroeken is tegenwoordig een populaire katoenen stof voor de meest verschillende kledingstukken. De jeansbroek is niet meer weg te denken uit de Mode wereld en verrast elk seizoen weer met nieuwe variaties en designs.  Ontdek welk model Jeans het beste bij jou figuur past!

Mijn figuur, mijn jeans

Zo veel modellen en wassingen! 

De jeans voor een buikje

Een buikje en lovehandles bij je heupen moffel je weg met een hoge tailleband. Een slim fit Jeans met stretch draagt prettig en verbergt tegelijk je buik.


Hoge hakken zorgen voor een rechte houding en ze toveren er een paar centimeters bij. 

De jeans voor brede heupen

Voor ronde billen en vrouwelijke curves zijn vooral de donkere wassingen ideaal.

Vermijd weelderig borduursel op heuphoogte en opvallende achterzakken, deze trekken namelijk de aandacht naar de lichaamsdelen die je graag wilt camoufleren. Ook nauwsluitende modellen en broeken zonder achterzakken laten je er snel wat dikker uitzien en zijn dus niet zo flatteus.

De jeans voor stevige dijen

Om je benen er langer uit te laten zien zijn jeans met rechte pijpen perfect. Een stretchy materiaalmix zorgt voor een aangenaam draagcomfort.
Let erop dat de broek niet te strak zit. Bij een nauwsluitend model zijn alle details, en dus ook kleine vetrolletjes, goed te zien. Vermijd opvallende patches of borduursel op heuphoogte of op de billen, deze trekken de aandacht nog meer naar je dijen.

De jeans voor korte benen

Skinny jeans met een hoge tailleband of wijd uitlopende pijpen zijn ideaal voor tengere vrouwen met korte benen. Met high heels sjoemel je er nog een paar centimeters bij. Scherpe vouwen zijn ook een aanrader, want ze laten je benen er langer uitzien.

Boyfriendmodellen en low-waist-jeans laat je beter links liggen, die laten je er namelijk kleiner uitzien

De informatie op deze pagina is afkomstig van BONPRIX!