Van elegant tot stoer, van mini tot maxi en van denim tot plissé: met een rok kun je alle kanten op!

 De rok is weer helemaal terug en is een Trendy Mode item. Gelukkig zijn we allemaal verschillend en hebben we dus ook verschillende figuren.  Wat bij de een super mooi staat lijkt bij een ander op een zogenoemde "Hobbezak".  Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je je lekker voelt in je rok look.  Hieronder vind je een aantal tips voor het shoppen van jouw perfecte rok! 

Wil je schitteren? Kies dan het materiaal en het model dat perfect bij je lichaam past. Zo kun je namelijk bepaalde zones verhullen of net extra accentueren.

De rok voor stevige kuiten

Een rok die tot net boven of tot net onder de knie reikt, laat stevige kuiten er slanker uitzien. Wil je tegelijkertijd ook langere benen, kies dan niet alleen voor high heels, maar ook voor een rok die in de taille zit. Een rok in A-lijn maakt je benen optisch smaller. Nog een clevere truc voor langere benen: verticale strepen. Met felle kleuren kun je kleine onvolmaaktheden heel makkelijk camoufleren.

De rok voor brede heupen

Kun je met brede heupen ook een rok aan? Tuurlijk wel! De riem is het perfecte accessoire om die mooie curves in de spotlights te zetten en je taille te accentueren. Verticale strepen en soepelvallende stoffen flatteren je figuur. Een cirkelrok is ideaal om kleine lovehandles te verbergen. Met een top of blouse die wat losser zit, leid je de aandacht van je heupen weg naar je bovenlichaam.

De rok voor korte benen

Als je korte benen hebt, kun je elk materiaal en elke kleur aan. Belangrijk is de lengte van je rok. Modellen die tot boven de knie reiken, laten je er langer uitzien. De favoriete rok voor korte benen is de taillerok. Deze tovert er optisch een paar centimeter bij en is bovendien ook super Trendy.

Matching modellen:

De rok voor een buikje

De perfecte cheats voor een buikje zijn wikkelrokken en modellen van leer of denim. Het stevige materiaal verbergt je buik en laat kleine vetrolletjes zó verdwijnen.
Shapewear blinkt uit in het wegmoffelen van die overtollige kilo's en geeft je een mooi gevormd figuur. 

Om de slanke delen van je lichaam te accentueren, zijn kuitlange midirokken een uitstekende keus.

Matching modellen:

De informatie op deze pagina is afkomstig van  BONPRIX!