Home ♡ » The Opportunity Store ♡


Nieuwe carrière, wordt distribiteur!

Ben je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of zelfs een nieuwe carrière, maar je weet niet goed wat je moet doen of waar je moet beginnen, dan is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden van Acti-Labs, FM World, Virtulux Fashion en Valanzio  eens te bekijken!

 

Leuk thuiswerk; als distribiteur promoot je d.m.v. Multi Level Marketing, MLM, producten van het partner bedrijf op bv Social Media zoals Facebook en/of Instagram waar je je eigen affiliatie link bij vermeld. Commissie verdien je door bestellingen en aanmeldingen die d.m.v. jouw link gedaan worden  Je profiteert zelf van goede verdiensten, mogelijkheden om flink door te groeien, het verdienen van veel extra's , je eigen bedrijf op te bouwen en korting op het assortiment! Pak die kans en start vandaag nog! Twijfel? Niet doen, het is mij ook gelukt!Distribiteur mogelijkheden:

Heb je zin in een uitdaging en lijkt het je leuk om samen met mij een lekker zakcentje te gaan verdienen, je eigen onderneming op te bouwen en/of je eigen team te gaan coachen? Het is natuurlijk ook mogelijk om alles tegelijk te doen en bij alle bedrijven Bij de onderstaande partners is dit mogelijk:

 


Fashion:

Virtulux Fashion biedt op hun webshop een zeer groot assortiment aan op het gebied van:
Hippe, trendy, casual, elegante en stijlvolle kleding voor dames, heren en kinderen, een grote
collectie plus sizes en gelegenheidskleding. Maar ook tassen, schoenen, sieraden, accessoires,
Baby benodigdheden, cadeau artikelen, muurstickers en nog veel en veel meer!

Deze producten kan je per stuk promoten met daarbij je persoonlijke link. Ook is het mogelijk de promotie via banners te doen, ideaal voor op je website of blog. Je krijgt extra verdiensten voor het aanmelden van teamleden.

 

Wordt Distribiteur en schrijf je in!

Het lijkt mij super leuk om samen met jou te gaan knallen!

Een nieuw concept dat er zo nog nooit was!

VALANZIO biedt in hun online Shop Luxury Fashion & luxe Lifestyle Items aan! Leden van Valanzio Lifestyle & Fashion Club profiteren tot wel 70% korting op topmerken zoals Yves Saint Laurent, Armani Jeans, Versace Jeans Couture, Dolce & Cabbana, Just Cavalli, Valentino, Calvin Klein en meer ...... 

 

Wordt een van de eerste Reseller/Distribiteur in Nederland en stap aan de voorkant in!

Vanaf Januari/Februari 2019 kun je niet alleen winkelen, maar kun je ook als Reseller/Distribiteur of gewoon door het aanbevelen van Valanzio in je eigen shop met het Share & Earn-programma makkelijk verdienen. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het lanceren van de Nederlandse webshop en het werven van leden in volle gang. Je kan je nu al gratis registreren en jouw team opbouwen. Echt een unieke kans om met een totaal nieuw concept in 2019 te gaan knallen!


Shareasale  is zeer uitgebreid affiliatie programma. Je kan banners op je website plaatsen, tekst met link plaatsen in bv je blog, coupon codes gebruiken en producten aanbieden. Shareasale werkt samen met diverse partners in diverse branches, ook Mode en Beauty. Lijkt het je leuk om met jouw Website en/of Blog geld te verdienen? Klik op de banner voor meer informatie en inschrijven!


Beauty:

FM World biedt op hun website een heel groot assortiment van Parfums, (dierproefvrije) Make-up, Verzorgingsproducten en Schoonmaak producten aan. Deze producten promoot je, je bouwt je netwerk uit en je bouwt een team op dus. Hoe je dit doet daar ben je vrij in. Op dit moment is Social Media het meest gebruikte promotie kanaal maar je zou ook b.v. op markten kunnen gaan staan of thuisparty's geven. 

Een hot item bij FM is dat leden 30% korting ontvangen op het gehele assortiment. Inschrijven is gratis, je profiteert Sowieso zelf van de 30% korting op het gehele assortiment,  de enige verplichting die FM hieraan stelt is dat je om je lidmaatschap te kunnen behouden, 1x per jaar een bestelling plaatst anders vervalt je account.

Wordt Distribiteur en schrijf je gratis in! 


Woon je niet in Nederland maar wil je wel distribiteur worden? Neem dan even contact met mij op.

Ook voor andere vragen kan je mij altijd een berichtje sturen, of stuur een mail naar: tassiesproducten@gmail.com


Belangrijke informatie: