Home ♡ » The Opportunity Store ♡ » Inschrijven Acti-Labs

NIEUW, in Nederland, geplande start Maart 2019!

Een unieke kans om als een van de eerste ambassadeur/distribiteur in Nederland aan de slag te gaan, jouw kans om aan de voorkant in te stappen!

Acti-Labs  is nu actief in UK, USA, Duitsland, Spanje en Canada en vanaf Maart 2019 ook in Nederland!

Je kunt het zo gek niet bedenken of Acti-Labs heeft het! Een super groot kwaliteit, dierproefvrije cosmetische producten maar ook cosmeteutical! Wat houdt dat in? Dat ze allemaal een extra verzorgende en huid verbeterende werking hebben. Vanaf nu kun je je teint verbeteren met een 3D corrector & je huid tegelijk verjongen. Daarnaast biedt Acti-Labs nog mega veel andere producten aan zoals o.a. afslankproducten.

Wordt Ambasadeur/Distribiteur Acti-Labs!

Vanaf Maart 2019 kunnen de producten promoot worden maar je kunt nu al beginnen met het werven van je team en het netwerken van je klanten en deze inschrijven als VIP, zo krijg je ook bekendheid, Inschrijven is gratis en vrijblijvend. 

Dit biedt Acti-Labs jou:

Let op: Dit model laat de commissie nog in dollars zien en wordt z.s.m. aangepast naar euro's!

  • Wekelijkse uitbetalingen :Je krijgt 20% commissie over elke sale die jij maakt. Betalingen worden direct op jouw rekening gestort. 
  • Als jij meer dan $500 dollar (dan €) verkoopt krijg jij een extra 5% commissie betaald, wat jou dan zet op 25% commissie voor alle sales de jij hebt gemaakt die maand. Deze betalingen worden betaald op jouw bankrekening, dit gebeurd op de 7e dag over de afgelopen maand.
  • Als je voor meer dan $1000 verkoopt krijg je maar liefst 10% extra, wat jou dan op 30% commissie zet!!
  • Verkoop voor meer dan $200 tussen de 1e en de 14e van elke maand en dan krijg je een $20 acti-cash bonus! Deze bonus kun je gebruiken om producten mee te betalen. Het mooie ervan is dat je over deze gratis producten ook een commissie betaald krijgt!!
  • Het verdienen van team commissies is nog nooit zo makkelijk geweest! Krijg tot 10% betaald over jouw 1e lijn, met een stap voor stap doel dat tot wel 6 generaties diep uitbetaald!
  • Bereik level 8 of hoger voor 3 maanden achtereen en je wordt member van de Acti-Auto club met een Mercedes GLA of gelijkwaardigs. 

 

Acti-Labs : Een carrière om trots op te zijn met de beloningen die jij verdiend!

Meer informatie over het commissie model kan je nalezen op:  https://www.acti-labs.nl/join-acti-labs/meer-info/

Ben jij er klaar voor om ervoor te gaan?

  • Klik op de onderstaande afbeelding en schrijf je gratis in!
  • Vermeldt bij inschrijven mijn naam: Natasja Wilbrink
  • Neem na inschrijven contact met mij op zodat ik je kan helpen met opstarten en je aan kan melden op het moment dat de chat en facebook groepen klaar zijn!

Echt een unieke kans om een van de eerste ambassadeur/distribiteur de producten van Acti-Labs te promoten in Nederland, jouw kans om aan de voorkant in te stappen! Het lijkt mij super leuk om jou te mogen verwelkomen in mijn team en in 2019 te gaan knallen! 

Ter informatie:

Inschrijven/registreren is mogelijk voor UK, USA, Duitsland, Spanje en Canada en vanaf Maart 2019 ook in Nederland! Inschrijven voor België is nu nog niet mogelijk, hier wordt hard aangewerkt!

Meer informatie over Multi Level Marketing, MLM kan je vinden op Affiliatie/samenwerken ♡


Waarom Acti-Labs?: