• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)
Home ♡ » Tips & Trucs

Tips & Trucs

Kort, Lang, Breed, Smal? Bijna niemand heeft het zelfde figuur wat het soms lastig maakt om kleding te vinden waarin jou figuur het beste uitkomt. Hieronder vindt je een aantal handige Tips & Trucs die je hiermee kunnen helpen, want geloof mij voor iedereen is de perfecte outfit te vinden!

Trends Blog 

Tips & Trucs

Doe de test en ontdek welk Seizoenstype jij bent en welke kleuren er het beste bij jou passen! 

Welke Kleding past bij jouw Figuur?

Ontdek welk figuur jij hebt en welke kleding er het beste bij jou past!

Body Guides

De onderstaande afbeelding en Stories zijn afkomstig van About You 

--> Ontdek alle Stories @About You

Klein maar fijn

Je hebt een elegant en delicaat postuur met slanke armen en benen. Je bent ook vrij klein en hebt een recht silhouet, waardoor je altijd ongegeneerd de hoogste hakken aan kan doen. Herken jij jezelf in dit Bodytype? Perfect! Want hier vind je de beste tips en tricks en de mooiste items die perfect zijn voor jouw figuur!

Lang en Smal

Je hebt een smal postuur met slanke armen en lange benen, je bent ook lang en hebt een recht silhouet. Herken jij jezelf in dit Bodytype? Perfect! Want hier vind je de beste tips en trucs en de mooiste items die jouw figuur flatteren!

Klein met rondingen

Je hebt een vrouwelijk figuur met mooie rondingen. Je bent ook klein en hebt een rond silhouet. Herken jij jezelf in dit Bodytype? Perfect! Want hier vind je de beste tips en de mooiste items die jouw figuur flatteren!

Lang met rondingen

Je hebt een vrouwelijk figuur, je bent lang en hebt een ronder silhouet. Herken je jezelf in dit lichaamstype? Perfect! Want hier lees je de beste tips en trucs en de mooiste items die je figuur flatteren!

Smal met grote Boezem

Heb je een tenger, smal lang figuur met een grote boezem? Vindt hier de kleding die perfect bij jouw figuur past!

Curvy

Ontdek de grote maten mode voor dames die zo ontworpen is dat je als fashionista met een maatje meer je rondingen perfect uit kunt laten komen door de juiste materialen en pasvormen. Grote maten kleding in soepel vallende stoffen is ideaal om te camoufleren maar vooral ook bedoeld om de nadruk te leggen op wat jij mooi aan jezelf vindt! 

Ontdek de nieuwste ModeTrends!

Ontdek de nieuwste ModeTrends voor Dames met een maatje meer!