Ontdek de ModeTrends Herfst & Winter 20/21 @Trends Blog!

Home ♡ » Trends Blog » Combineer met Neutrale kleuren!

Combineer met Neutrale kleuren!

Gepubliceerd op 1 mei 2020 om 17:15

Combineer met Neutrale kleuren!

Ook prachtig om ton-sur-ton te dragen!

 

Neutrale kleuren zijn rustige, onopvallende kleuren, kleuren zonder kleurschakeling. Tijdloze kleuren waarmee je eindeloos kan combineren. De Neutrale kleuren combineer je heel makkelijk met de sprekende, de meer opvallende kleuren, maar een combinatie van (verschillende) Neutrale kleuren is ook prachtig. Je kunt hierbij denken aan diverse wit, grijs, zwart, blauw en bruin tinten. Neutrale kleuren zijn het fundament voor je garderobe en onmisbaar in je kleding kast. De trend voor dit Voorjaar en aankomende Zomer is een Ton-Sur-Ton outfit, een combinatie van (Neutrale) kleuren uit dezelfde kleursoort.

Neutrale kleuren zijn dus onmisbaar in je garderobe!

Gelukkig zijn we allemaal anders en hebben we qua kleding verschillende smaken en stijlen. Natuurlijk moet je gewoon lekker zelf weten wat je draagt, als jij je er maar goed in voelt. Maar als je nou echt goed voor de dag wil komen is het handig dat je weet welke (Neutrale) kleuren er bij jouw passen. Het kan namelijk best zo zijn dat Beige bij jouw vriendin super mooi staat maar deze kleur jouw juist heel flets maakt. 

 

Doe de Test: Welk Seizoens/Kleurtype ben jij en creëer jou look!

 

Tip: Koop je favoriete kledingstukken, b.v. een broek of blazer in een Neutrale kleur. Dit item kan je, zonder dat het op zal vallen, vaak dragen, je creëert er elke keer heel makkelijk een leuke look mee en beperkt zo ook de kosten.

De neutrale kleuren voorjaar en zomer 2020!

In Mode land heeft ieder Jaar en Seizoen haar Trend Kleuren en Mode Stijlen. Voor dit Voorjaar en de aankomende Zomer heeft  Pantone deze kleuren aangewezen als DE Neutrale mode kleuren: 

Cuban Sand en Lark, warme Neutrale kleuren. Blueberry en Navy Blazer zijn de koele Neutrale kleuren. De Neutrale kleur Ash is te vergelijken met Taupe, een universele kleur. Brilliant White is spierwit en Blanc de Blanc een wat zachter/gedempter wit. Oyster Mushroom is heel lichte parelgrijze Neutrale kleur. 

De bovenstaande kleuren zijn door Pantone  aangewezen als DE Neutrale mode kleuren voor het Voorjaar en Zomer 2020! 

Ton-sur-ton, De Mode Trend Voorjaar en Zomer 2020!

De Mode Trend voor de aankomende seizoenen is een Ton-sur-ton outfit, een combinatie van (Neutrale) kleuren uit dezelfde kleursoort. De Neutrale mode kleuren zijn DE Trend voor een Ton-sur-ton outfit. Vooral de verschillende Bruin, Blauw (ook Denim) en Wit tinten zijn DE Trend!

Accessoires

Met Trendy Accessoires maak je je outfit helemaal af! Ga je voor Ton-sur-ton kies dan accessoires uit dezelfde kleursoort als die van je outfit. Vind je Als je je outfit saai of wil je juist ga dan voor accessoires in een van de Trendy mode kleuren!

 

Tip: Het is altijd erg mooi om je haarkleur als Neutrale kleur terug te laten komen in je outfit, b.v. een tas, riem, schoenen of een jas.

Klik op de afbeelding en ontdek de Mode kleuren voor het Voorjaar en de Zomer 2020!

Klik voor heel veel Neutraal gekleurde mode items en scherpe aanbiedingen op de onderstaande afbeelding!

Om je een idee te geven van Trendy outfits in de Neutrale Voorjaars- en Zomerkleuren heb ik er hieronder een aantal voor je neergezet. Klik op de afbeeldingen voor de productomschrijving. 

Bruin

Aards, stabiel, eenvoudig, neutraal, troostend


Bruin is een aardachtige kleur die veel nuances kent. De kleur is een combinatie van de primaire kleuren geel, rood en blauw.

 

Symbolisch: Bruin staat voor aardsheid, compleetheid, nobelheid, stabiliteit en rust, warmte, geborgenheid, eenvoud en bescheidenheid. Bruin kan de eetlust bevorderen, heeft een genezend effect en symboliseert eerlijkheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid.

 

Bruine kleding is natuurlijk, warm, bescheiden, vriendelijk, aards en toegankelijk, een goede kleur voor wie meer op de achtergrond wil blijven. Doordat er veel verschillende kleuren Bruin zijn kun je deze tinten eindeloos met elkaar combineren. Ook is het een makkelijke kleur om te combineren met de Trendy (sprekende) mode kleuren. In Mode land verschijnen er steeds meer berichten dat Bruin de "nieuwe" kleur Zwart is en steeds meer aanwezig zal zijn in de Mode. 

 

In de "Bruin" tinten zijn Cuban Sand en Lark de warme neutrale kleuren voor het aankomende Voorjaar en de Zomer!

 

Ook beige is een Neutrale kleur in de "Bruin" tinten en staat voor vertrouwen, goedheid, zuiverheid en onschuld. Beige is een kleurnaam die gebruikt wordt voor een lichte kleur bruin en is makkelijk te combineren met andere (Neutrale) kleuren. Een Trend voor het aankomende Voorjaar en de Zomer is een combinatie van Beige en Wit. Beige wordt ook wel aangeduid met de omschrijving "zandkleur".

Afbeelding en look afkomstig van About You 

IVY & OAK, Blazer,

€ 139,95

EDITED, Blousejurk 'Ravena',

€ 59,90

BROADWAY NYC FASHION
Jurk,

 -60%, Van € 39,90, Nu € 15,90

Afbeelding en look afkomstig van About You 

Afbeelding en look afkomstig van About You 

Copenhagen Muse, Blousejurk 'CMHIIP-DR', € 129,00

ONLY Rok,

€ 39,99

BRUUNS BAZAAR, Jumpsuit 'Freyie Annis', € 139,00

Afbeelding en look afkomstig van About You 

MANGO, Blouse 'Romantic',

€ 29,99

Heine, Shirt,

€ 29,90

EDITED, Blazer 'Jovi',

-50%, Van € 79,90, Nu € 39,90

Afbeelding en look afkomstig van About You 

BLAUW

Koel, Kalm, Intelligent, Professioneel, loyaal

 

Symbolisch: Blauw staat voor sympathie, harmonie, vriendelijkheid, intelligentie, loyaliteit en oprechtheid.

 

Blauw is de populairste kleur die er is. Heb je je wel eens afgevraagd hoe het kan dat je een jeans eigenlijk wel met alle kleuren kan combineren? Dit komt omdat (Denim) Blauw al jaren een van de meest voorkomende Neutrale kleur is, ook de Jeans zelf is de populairste kleding stuk die er is. 

In de "Blauw" tinten zijn voor de aankomende Seizoenen Blueberry en Navy Blazer de koele Trendy Neutrale kleuren. Pantone heeft Classic Blue 19-4052 aangewezen als DE kleur voor 2020!. Een mooie blauwe kleur die je eigenlijk ook onder de Neutrale kleuren mag zetten. Je zal dit Voorjaar en de aankomende Zomer dus veel blauw tinten zien. Heerlijk want Blauw is een hele makkelijke kleur om te combineren met de andere (Neutrale) Mode kleuren en is super "Hot" nu DENIM DE Mode Trend van 2020 is!

Classic Blue 19-4052DE kleur van 2020!

Afbeelding en look afkomstig van About You 

MOSS COPENHAGEN, Blazer 'Emory Gin',

-45%, Van € 99,00, Nu € 54,90

SOAKED IN LUXURY, Blazer 'Shirley',

€ 79,90

s.Oliver BLACK LABEL, Chino,

€ 89,90

Modström, Jumpsuit 'Simone', -45%, Van € 109,00, Nu € 59,90

VILA, Tussenjas Suede,

€ 119,90

DRYKORN, Blazer 'Golders',

€ 279,95

Afbeelding en look afkomstig van About You 

Urban Classics, Jumpsuit 'Ladies Boiler Suit',

€ 74,90

ONLY Blouse,

€ 29,90

MANGO, Jeans,

€ 39,99

Marc O'Polo, Tussenjas,

€ 149,00

ONLY, Jeans 'EMILY',

€ 39,90

EDITED, Blouse 'Karola',

-50%, Van € 59,90, Nu 29,90

WIT

Schoon, licht, onschuldig, puur, positief


Wit is de meest perfecte kleur van alle kleuren. Er bestaat bijna geen context waarin Wit een negatieve betekenis heeft.

 

Symbolisch: Wit is de kleur van het goddelijke, het perfecte, het ideale, het goede en het onschuldige. 

 

In de "Wit" tinten zijn Brilliant White, spierwit en Blanc de Blanc een wat zachter/gedempter wit de Neutrale kleuren voor het Voorjaar en de Zomer 2020. 

 

Wit als modekleur is puur, emotieloos en onschuldig en een kleur dit heel makkelijk te combineren met alle andere (Neutrale) kleuren. In de aankomende Seizoenen zal je veel Wit tinten zien. Trendy mode items zijn een witte Jeans en witte (enkel) Laarzen, super om bij elkaar te dragen of in combinatie met een andere (Neutrale) kleur. Een van de combinatie Trends is Wit met Beige. Daarnaast zal je Wit, in veel effen items, maar ook in prints terug zien komen. Wit zal je ook veel zien in items met kant, wat een romantische en zomerse uitstraling geeft.

Afbeelding en look afkomstig van About You 

Mango, Trui 'Vanesa',

€ 37,90

Jeans 'Molly'

€ 49,90

EDITED, Cargobroek 'Kailee'
€ 59,90

TOMMY HILFIGER
Blouse 'HERITAGE'

€ 89,90

EDITED Blouse 'Fae'
-42%, Van € 59,90,

Nu € 34,90

EDITED
Broek 'Nelly'

€ 69,90

Afbeelding en look afkomstig van About You 

Taupe


Taupe is een kleur die iedereen kan dragen, een universele kleur die goed te combineren is heel veel andere kleuren.

 

De kleur Taupe is een neefje van ‘grijs’ maar met een vleug bruin. In Nederland wordt deze grijs-bruine kleur ook wel ‘leverkleur’ genoemd. Taupe is geen vastgestelde kleur maar de benaming Taupe wordt wel voor meerdere tinten gebruikt. Daarom kan de kleur verschillen en kan het dus zijn dat de ene kleur Taupe meer richting grijs gaat en een ander kleur Taupe meer richting bruin of roze. 

 

Ash is een van de Neutrale mode kleuren voor het Voorjaar en de Zomer 2020. Deze kleur is te vergelijken met Taupe. Een prachtige en makkelijke kleur die bij veel van de andere (Neutrale) kleuren past en waarmee je lekker kan combineren.

Heine Jurk, -47%, Van € 89,90,

Nu 47,90

Heine Blouse,

€ 49,90

Heine Jeans, -55% ,Van € 59,90,

Nu € 26,90

GRIJS

Stijlvol, subtiel, rustgevend, tijdloos, neutraal

 

Grijs wordt vaak geassocieerd met saai, terwijl antraciet (donkergrijs) geassocieerd wordt met luxe. 


Symbolisch: Grijs symboliseert elegantie, nederigheid, stabiliteit, subtiliteit, wijsheid, ouderdom en formaliteit. Het is een goede kleur voor een kalme, waardige, formele en een conservatieve uitstraling.

 

Oyster Mushroom, heel licht parelgrijs, is een van de Neutrale kleuren voor het Voorjaar en de Zomer.

 

Grijs combineer je makkelijk met een andere kleur en is tijdloos. Zeker voor wat meer formelere gelegenheden of voor naar het werk is een outfit in grijs perfect. Met een Ton-sur-ton outfit waarin je de Neutrale kleur Oyster Mushroom combineert met de donkere grijs tinten, of een combinatie van grijs en wit  creëer je een chique uitstraling. 

Afbeelding en look afkomstig van About You 

VERO MODA, Tussenjas,

€ 29,90

Heine Bandplooibroek,

-50%, Van € 79,90, Nu € 39,90

ABOUT YOU, Jurk 'Charlize'
-30%, Van € 34,90, Nu € 49,90

MANGO, Pantalon 'Vigore',

-60%, Van 49,99, Nu € 19,90

BRAXChino 'FARINA',

€ 99,90

LeGer by Lena Gercke, Broek 

€ 39,90

De afbeeldingen en producten  op deze pagina zijn afkomstig van ABOUT YOU!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.