• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)
Home ♡ » Trends Blog » Zo Shop je jouw Tas

Zo Shop je jouw Tas

Gepubliceerd op 21 september 2020 om 11:50

Zo Shop je jouw Tas!

Kleine tassen, grote tassen, ronde tassen, rechthoekige tassen......

Tassen zijn niet meer weg te denken uit het mode beeld. Natuurlijk is een tas bedoeld om je spullen in mee te nemen. Als je boodschappen gaat doen, op vakantie of b.v. naar school dan ligt de nadruk van de Tas op het gebruik, is deze groot en sterk genoeg. Tegenwoordig is de Tas een "Hot" accessoire om je outfit mee af te maken, in dit geval wil je natuurlijk wel dat de Tas bij jouw figuur en look past. Tassen zijn in veel verschillende modellen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Misschien heb je er nooit zo over na gedacht maar een tas is bepalend voor je look en accentureerd je lichaam. Daarom hieronder wat tips voor het aanschaffen van jouw perfecte tas♡

Wist je dat een Tas bepaalde delen van je lichaam accentueert?

Mischien heb je er nooit zo bij nagedacht maar wist je dat een Tas bepaalde delen van je lichaam accentueert? 

  • Een schouder tas die op je middel valt legt het accent op je middel. Heb je b.v. een buikje die je liever niet op wilt laten vallen dan kun je dit soort tassen beter niet dragen. Wil je juist je middel op laten vallen dan is de schoudertas dus ideaal. 
  • Een tas die losjes in de hand gedragen wordt legt het accent op de benen. Als je niet de aandacht wilt leggen op je benen dan kun je dit soort tassen dus beter niet dragen. Voor degene die juist wel haar mooie benen wil laten zien dan is deze Tas super. 
  • Een tas die je onder je arm draagt legt het accent op de borsten. Draag deze Tas dus niet als je een grote boezem hebt die je liever niet op wilt laten vallen. Wil je wel pronken met je mooie grote boezem, dit model tas is dus ideaal. 
  • Een " enveloppe" avondtas legt het accent op je handen, zorg er dus voor dat je naar de manicure bent geweest. 

Kies het juiste formaat Tas!

Grote Tassen, kleine Tassen ...... zorg ervoor dat je Tas in de goede verhouding met je lichaam is. Als je wat kleiner bent draag dan een niet al te grote tas want dan is het al snel het beeld van waar gaat die tas met dat vrouwtje heen? Ben je lang of wat forser zorg er dan voor dat je tas niet te klein is. Probeerer er dus voor te zorgen dat je tas past bij je lichaam. 

De goede vorm!

Rond, Rechthoekig, vierkant....Ook de vorm van de Tas is bepalend voor je figuur. Kies een vorm die contra is ten opzichten van je lichaam. Ben je b.v. lang en dun, ga dan voor een ronde tas, ben je klein en gezet kies dan b.v. voor een rechthoekige tas.

De kleur van je Tas!

De kleur van je Tas zorgt ook voor een bepalend accent. Als je een tas draagt in dezelfde tint als je boven kleding valt je tas wel op maar gaat mee in je gehele outfit. Draag je een tas in een opvallende kleur die niet in je bovenkleding terug komt dan valt je tas op en wordt dus ook het lichaamsdeel waar de tas op valt geaccentueerd.

Pas je Tas!

Net als bij kleding is het slim om een tas te "passen". Kijk in de winkel in een spiegel en probeer de tas uit zoals jij deze wilt dragen, je ziet snel genoeg of de tas bij je past. Als je online shopt is dit wat moeilijker maar de afmetingen van de aangeboden tas staan in de meeste advertenties, meet dit na om zo de tas te "passen"

Spullen veilig?

Het is natuurlijk super belangrijk dat je je spullen veilig op kunt bergen. Kijk bij het kopen van een nieuwe tas of er in de tas een rits zit en evetueel extra vakjes met ritsen waar je je spullen veilig in op kunt bergen. 

Trendy Tassen @Mango

Ben je op zoek naar een nieuwe Trendy Tas? @Mango vind je Trendy Tassen voor iedere gelegenheid. 

Trendy Mode voor Dames, Heren, Jonges & Meisjes

Trendy  Curvy Mode t/m maat 54


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.