Home ♡ » Trends Blog » Polkadots


Een van de Trendy Mode Trends 2020, Polkadots!

Grote stippen, kleine stippen, in rechte lijnen of kriskras over je kledingstuk heen: de Polkadot is hot! Eigenlijk is de Polkadot een van de "oudste" mode prints die er is. Een echte klassieker die het aankomend Voorjaar een van de Trendy mode prints is. 

De Polkadot print kenmerkt zich door ronde, gelijke stippen op een egale gekleurde achtergrond. De meest bekende combinaties zijn; wit-zwart, wit-donkerblauw en wit-rood. Outbollig? Nee, want de "Nieuwe" Polkadot mode is gerestyled in de Trendy mode kleuren en maakt dat de Polkadot de nieuwe print Trend van aankomende seizoen is!

Donkere Polkadot print: 

Draag bij een donker gekleurde Polkadot item felle kleuren, deze zorgen ervoor dat de donkere Polka goed tot leven komt. 

Trend Tip: Combineer een donker gekleurde Polkadot kledingstuk, b.v. blauw-witte Polkadot rok met een felle kleur, top, shirt, blouse of jasje, b.v. rood. Accessoires in dezelfde kleur van de achtergrond van de Polkadot print maken deze outfit helemaal af. 

Felle Polkadot print: 

Combineer je fel gekleurde Polkadot item met een klassieke aardetint of een donkere kleur.

Trend tip: Combineer b.v. een jurk in een felle Polkadot print met een lange jas of blazer in een aardetint. Accessoires in dezelfde kleur als je jas of blazer maken deze outfit helemaal af.

Blauw-Wit of Wit-Blauw Polkadot print:

Dit is een van de klassieke Polkadots print waarmee je lekker kan combineren. Deze Polkadot print is ook zeer geschikt om te combineren met een kledingstuk met blauw, witte strepen.

Trend Tip: Combineer een blouse met een Blauw-Witte Polkadot print met een fel gekleurde broek. Accessoires in dezelfde kleur als de broek of de kleur van de Polkadot stip maken deze outfit helemaal af!

Polkadots in combinatie met een andere print:

Wat voorheen niet kon maar nu toch echt een Trend is de Polkadot combineren met een andere print. Strepen, Ruiten, Dieren, Jungle het maakt niet uit zolang jij het maar mooi vindt. Hou er wel rekening mee dat de kleuren bij elkaar passen.

Tip: ontdek de Grote Maten Mode met de Polkadots print!