• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)
Home ♡ » Trends Blog » Trendy Looks, Herfst & Winter 20/21! » Socofy, unieke (Retro) Laarzen, 20/21

Bron banner: afbeelding: Socofy

Socofy, unieke (Retro) Laarzen

Uniek, Comfortabel, Opvallend, Retro!

Hou je van aparte en opvallende schoenen die ook nog eens comfortabel dragen? Vind je de Retro jaren '70 look ook zo gaaf?  Met een paar Socofy laarzen maak je deze look helemaal af. Naast unieke laarzen met opvallende details vind je bij Socofy ook laarzen met prints verwerkt in het leer. Voor de koudere dagen zijn o.a. de bruin, blauw, oranje en groen tinten de populaire kleuren en de retro, bloemen en dierenprints zijn deze Herfst & Winter hip. Lange laarzen en de platform boots met een grove zool zijn weer helemaal terug en super Trendy. Met een paar Socofy laarzen kun je heel veel kanten op, combineer en creëer jouw stijl! Naast laarzen vind je bij Socofy ook hele mooie tassen om je outfit helemaal compleet te maken.

Bij Socofy staat comfort en uniek voorop. De laarzen zijn van leer en de details zijn met de hand gemaakt wat ieder paar laarzen uniek maakt.

Socofy laarzen, echte eye catchers waar je zeker mee op zult vallen!

De Socofy laarzen zijn in zoveel verschillende modellen, kleuren en prints te verkrijgen waardoor de combinatie met je Trendy mode items eindeloos zijn! Van opvallende gekleurde laarzen met drukke prints en applicaties tot aan effen neutraal getinte laarzen met een hakje of helemaal plat. Gericht op de Trendlooks van de Herfst & Winter 20/21 heb ik wat  Socofy Laarzen voor je in de "Spotlight" gezet!

>> Ontdek de unieke collectie Schoenen, Laarzen en Tassen@