• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)

Truien & Vesten

Comfortabel, Warm & Trendy

 
Truien en Vesten zijn populaire kledingstukken voor deze Herfst & Winter. Zeker nu we in deze rare corona tijd veel thuis zijn is het super fijn om comfortabele kleding te dragen en met het oog op de koudere dagen is een trui of vest natuurlijk lekker warm. Effen gekleurde truien en de kabeltruien zijn populair. Ook de je truien met borduursels en dierenprints zal je veel zien. De oversized coltruien zijn super Trendy. De strakke coltruien zijn weer terug, ideaal om tijdens de koudere dagen b.v. onder een blouse, blazer of jurk te dragen. Naast de populaire col zijn ook de brede schouders (een trui of vest met schoudervulling), kragen van kant en ruches en pofmouwen helemaal hip. De lange vesten zijn net als vorig jaar ook volop aanwezig. De nieuwe Trend zijn de korte, wijde modellen vesten die als trui gedragen worden. Met de invloed van de jaren 70 in het modebeeld zijn ook de spencer, poncho's en capes terug. De Trendkleuren zijn de warme Herfst kleuren zoals Bruin, Beige, Oranje en Bordeaux Rood. Daarnaast zal je ook de wat meer opvallende kleuren zoals ijsblauw, rood, oranje en fuchsia zien.
 
Met een trui of vest kun je lekker combineren. Draag je oversized coltrui b.v. in combinatie met een flared jeans voor een stoere, retrolook. Een strakkere coltrui in combinatie met een blazer geeft een klassieke uitstraling. Een trui met borduursels in combinatie met een rok is b.v. ideaal om naar je werk te dragen. Een tui in combinatie met een flared corduroy broek of een lang vest over een strak model coltrui in combinatie met een flared jeans zorgt voor een jaren '70 look. Een nettere, klassieke look creëer je door een kort vest met daaronder een strakke coltrui te combineren met een pantalon of rok. Kortom, truien en vesten zijn voor deze Herfst & Winter super populair!

Truien 

Vesten

De afbeeldingen en producten op deze pagina zijn afkomstig van Mango. @Mango shop je Trendy Mode, Schoenen en Accessoires voor Dames, Curvy, Heren, Jongens en Meisjes.

Profiteer van de kortingen!