• Mode & Meer is verhuisd, ontdek de nieuwe website@ https://modemeer.pixieset.com/
  • (per 1 april 2021 is deze website niet meer actief!)

Bron banner afbeelding: gettyimages

Trendy Winterjassen 20/21

Comfortabel, Warm, Bruin, Lang, Ruitjes........

De Winterjas is het belangrijkste kledingstuk voor de koudere maanden! Op de eerste plaats moet je Winterjas lekker warm zijn en comfortabel dragen. Maar zeker niet minder belangrijk is dat de Winterjas ook bij jouw figuur past! De Winterjas draag je veel in de koudere dagen en dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Natuurlijk is de stijl van je Winterjas een kwestie van smaak en afhankelijk van de activiteit die je gaat doen, je zult b.v. niet zo snel een Trendy jas aantrekken als je de hond uit gaat laten, dan wil je gewoon warmte en comfort. 

De Winterjassen collectie 20/21 staat in het teken van comfort, warmte, wijd en oversized met een ruime keus aan verschillende modellen, kleuren, stoffen en prints in zowel de reguliere als curvy maten! Ben je nieuwsgierig naar de Trends voor de aankomende Winter? Scrol dan snel verder!

NIEUW!

Update 28-10-2020: Nieuwe pagina en nieuwe Jassen & Blazers!

Lange jassen

De "nieuwe" Winterjassen Trend voor deze Herfst & Winter is de lange jas! Vooral de Trenchcoats zijn super populair. De lange jassen zijn gemaakt van lekkere warme, stoffen zoals wol & tweed en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. 

Bruin en Beige 

Bruin en Beige zijn DE Trend kleuren van de Winterjassen 20/21. Of je nou gaat voor een lange Trendcoat of een sportieve Puffer jas, met een jas in deze kleuren ben je helemaal hip. 

Nepbont, Teddy & Shearling jassen

Net als in de Winter 19/20 is de nepbontjas ook voor de Winter 20/21 super Trendy. Ook de Teddy jassen met de wat ruwer en bobbeliger bont en jassen met een grote nepbontkraag zijn populair. De Shearling winterjassen, ook wel Lammy coats genoemd, zijn ook weer helemaal terug. De Shearling jassen zijn verkrijgbaar in diverse modellen met een brede, of smalle schapenvacht-kraag en lekker warm!  De Nepbont, Teddy & Shearling jassen zijn ideaal voor het creëren van de Retro & Vintage look. 

Puffer jassen

De Puffer jas is een van de populaire Trends voor deze Winter. Een dikke, gewatteerde jas, gemaakt van gladde stof en gevuld met veren. Een ideale warme jas voor b.v. op de fiets met een sportieve uitstraling. Lang, kort, neutrale tinten of lekker kleurrijk, de Puffer jas is in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar! 

Dierenprints

Ja ze zijn er toch weer, de Dierenprints! Panter, Zebra, Slang, Krokodil het maakt voor het aankomende seizoen niets uit welke dierenprint je draagt ze zijn allemaal Trendy. 

Ruitjes

De Ruitjes zijn back en zijn zeker in de Winterjassen de Trend! Kleine Ruitjes, Grote Ruitjes, je zal veel verschillende ruitjes patronen zien! 

Bron: De afbeeldingen en producten op deze pagina zijn afkomstig van Mango

@Mango shop je Trendy Dames, Curvy, Heren, Jongens en Meisjes kleding!

Online Shopping

Lekker relaxed, 24/7, online shoppen. Ontdek de aanbieders, laat je inspireren en shop jouw look!