Klik hier voor 30% korting op je bestelling en spaar voor extra's!Wist je dat?:

Je voet uit maar liefst 26 beenderen, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren of pezen bestaat? Alle botjes in beide voeten vormen samen een kwart van alle beenderen in je lichaam! In je voeten komen tal van zenuwuiteinden uit en het is er een wirwar van kleine en grotere spieren. Logisch dus dat vermeide pijnlijke voeten hun weerslag hebben op je totale welbevinden.


Foot Care

 

Gelukkig is er de  Foot Care lijn, bewezen effectief, comfort en gemak met elke stap die zet.

Met de producten in de Foot Care lijn ligt de wereld werkelijk aan je voeten!

Soothing & Refreshing Gel

 

  • Verlicht vermoeide voeten.
  • Hydrateert
  • Helpt zwellingen verminderen
  • Zuivert de huid
  • Onstekingsremmend 

 

 

Prijs in de catalogus:€ 8,50 
Prijs voor partners: € 6,10 


Deep Moisturising Cream

Diep Hydraterende Crème


Je voeten verdienen een streelzachte aanpak en daarom hebben is ervoor gezorgd dat de dagelijkse voeten verzorging een plezier wordt.

 

Prijs in de catalogus: € 8,50 

Prijs voor partners: € 6,10

 

Wist je dat?:

Vrouwen vier keer zo vaak voetproblemen hebben als mannen? Echt niet gek natuurlijk want er zijn maar weinig mannen die de hele dag op hoge hakken rondlopen! Door de ultieme pogingen van vrouwen om sexy voor de dag te komen lopen wij vrouwen na ons vijftigste met zijknobbels (hallux valgus) en pijnlijke voorvoeten. "Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden" is een oud maar helaas waar gezegde. Maar we hebben er in al die jaren wel mooie, stevig gespierde kuiten van gekregen, tja aan ieder nadeel zit een voordeel!

Antitranspirant

 

  • Voorkomt overmatig zweten en onaangename geuren.
  • Beschermt de huid tegenirritatie en eelt
  • Maakt de huid glad en zacht

 

Prijs in de catalogus: € 9,50 
Prijs voor partners: € 6,70 

Vaak last van koude voeten? Probeer dan eens:

TOEGA

 

Ik had er zelf nog nooit van gehoord maar TOEGA (toes + yoga=toega), of te wel teenyoga, is een speciale yogavorm voor het meest ondergewaardeerde, maar meest gebruikte stukje van ons lichaam, je voeten! Een combinatie van bewegingen en stretchoefeningen voor de voeten. 

Resultaat: een betere mobiliteit, balans en kracht in de tenen, voeten en enkels en stimulatie van de doorbloeding in de tenen. Dus heb je vaak last van koude voeten of loop je veel op hoge hakken? Dan is TOEGA je redding!

Dit zijn een paar basic oefeningen:

1.

Geef jezelf een voetmassage. Zoek goede steun (zittend of staand) en rol een voet stevig over een (tennis) bal zodat alle drukpunten aan de beurt komen. Klem ook je tenen om de bal heen en laat weer los. Die hetzelfde daarna met de andere voet.

2.

De kunst is om de grote teen onafhankelijk van de kleine tenen te leren bewegen. Ga rechtop staan met je voeten op heupbreedte. Duw de tenen in de grond en til tegelijkertijd de kleine tenen op. Houd dit een halve minuut vol, terwijl de bal van je voet contact houdt met de ondergrond.

3.

Ga op handen en knieën op de mat zitten. Breng de knieën zo dicht mogelijk naar elkaar toe en krul de tenen in de mat. Beweeg de heupen naar achteren, zodat je billen op je hielen steunen en je tenen bijna je hele gewicht dragen. Probeer dit een paar minuten vol te houden.  


Laatste update: 13-11-2018