Home ♡ » Wat is FM World?

Wat is FM WORLD?
Artur Trawinski zette een lange familietraditie voort van zijn betrokkenheid bij de parfumindustrie en begon in 2004 de FM Group in Polen. De naam FM door Federico Mahora werd op de markt gebracht met het doel om te worden geassocieerd met elegantie en waarde met producten van de hoogste kwaliteit die zeer betaalbaar zijn. De uitbreiding naar het buitenland begon in 2007, samen met de oprichting van FM WORLD. Vandaag veroveren de producten van FM WORLD de harten van klanten uit landen over heel de wereld. De brochures van het bedrijf worden uitgegeven in meer dan 20 talen en zijn er meer dan 600 000 FM WORLD Business Partners in de hele wereld. Ontdek alle vestigingen van FM World.

FM World opereert binnen de FMCG-industrie onder het bedrijfsmodel van Multi-Level Marketing. De missie van FM World is hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen rechtstreeks aan huishoudens te leveren, zonder gebruik te maken van traditionele marketing.waardoor de verkoop prijs zeer laag blijft voor de consument!

 

De parfums van Federico Mahora  zijn gecreëerd door Drom, een van de grootste en meest gerespecteerde parfumbedrijven ter wereld met teams van internationale parfumeurs in Parijs, München, New York en Sydney. Drom creëert met meer dan 100 jaar traditie en expertise geuren voor vele andere bekende merken en loopt voorop op het gebied van geavanceerde technologie en moderne trends.
Doordat FM de parfums in eenvoudige maar stijlvol flesje, met alleen een nummer erop presenteert en hiervoor geen dure reclamecampagnes maakt kunnen deze parfums voor een zeer lage prijs verkocht worden.

 

In minder dan tien jaar is FM Group uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in meer dan 50 landen in de wereld en op elk continent. Daarnaast is het assortiment enorm uitgebreid en wordt er via de webshop een enorm groot assortiment aan kwaliteitsproducten aangeboden op gebied van:

Parfums, Make-up, Verzorgingsproducten en Smart & Clean producten!

 

Door de exploitatie kosten laag te houden kan FM vele extra's bieden aan hun leden. Zo profiteren leden van FM o.a. van 30% korting op de toch al zeer belachelijke lage prijzen. Kijk voor meer informatie of voor direct inschrijven op Inschrijven FM!