Home ♡ » Uitleg Pure Royal Parfums

Welkom in de wereld van PURE ROYAL!


Een waar genot van sublieme elegantie en aristocratisch onderscheid.  De parfums uit de Luxury collectie zijn nu omhuld in een smaakvolle, tijdloze parfumfles. De Pure Royal parfums hebben een hoog geurconcentraat, waardoor je deze parfums nog langer blijft ruiken! De parfums zijn omhuld in een majestieuze stijlvolle fles en verpakt in een prachtig doosje. Een fantastische nieuwe kwaliteit in de wereld van parfum!
Een breed assortiment van unieke geuren voor HAAR en HEM. Ongetwijfeld zal jij ook jouw favoriete parfum in deze collectie vinden, die ene geur die jou behaagt en gracieus doet voelen. Of verras iemand met een prachtig cadeau!

In vergelijking met de bekende merken zijn de Pure Royal parfums echt belachelijk goedkoop.

Hoe dat kan?:

De geurconcentraten worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft FM de mogelijkheid dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. Door de verpakking van de geur simpel te houden, alleen een flesje met een nummer erop en geen dure reclame te maken blijven de kosten super laag.

Zijn deze Parfums nep?:
NEE! Natuurlijk zijn de parfums van FM niet nep. Het verschil tussen de parfums van FM met die de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Het verschil is alleen het uiterlijk van de Pure Royal, een flesje met een nummer, de marketing en de plek waar je de parfum koopt. Maar het grootste verschil is de prijs!

--> Hoe weet je het nummer van jouw favoriete geur?

1. Stuur mij een berichtje met de naam van je favoriete parfum en ik stuur je het nummer van de Pure Royal.
2. Wil je weten welke parfums er allemaal verkrijgbaar zijn? Stuur mij een berichtje dan stuur ik je de volledige Parfumlijst.

Zoek op de Parfumlijst je favoriete geur, dan het nummer van de Pure Royal en bestel!

3. Bestel eerst een sample/tester van je favoriete geur:

  • Klik hier en je wordt doorgelinkt naar de webshop van FM
  • Links bovenin onder Fragrances vindt je de subpagina samples, klik hierop
  • Je wordt doorgelinkt naar de pagina samples, hier kan je voor € 0,30 een tester van je favoriete parfum bestellen!

Bij FM shoppen leden met 30% korting zo kost de:
Pure Royal: € 16,95, i.p.v. € 24,00

 

Gratis inschrijven:
Klik op de onderstaande afbeelding: